Overspannen zijn.

Overspanningsklachten:

Welkom op onze pagina over het beste beweegprogramma tegen overspanningsklachten.

Wat is overspannen?

Overspannenheid is een aandoening die ontstaat door chronische stress. Het kan leiden tot emotionele uitputting en verminderde levenslust. Mensen die overspannen zijn, voelen zich vaak moe, prikkelbaar en hebben moeite met concentratie, deze symptomen komen overeen met burn-out klachten.

Ons beweegprogramma:

Ons beweegprogramma is speciaal ontwikkeld om overspanningsklachten te verminderen en te voorkomen. Het programma duurt 8 weken en maakt gebruik van een werkboek. Elke week wordt er een specifieke fysieke activiteit aangeboden, zoals yoga Zelfverdediging, mindfulness, samenwerken, grenzen aangeven, bewegen op muziek of eventueel ijsbaden. De activiteiten worden aangepast aan de individuele behoeftes van de deelnemers of deelnemende groep.

Het programma is opgebouwd uit een combinatie van fysieke activiteiten en mentale oefeningen. De mentale oefeningen zijn gericht op het verminderen van stress en het verbeteren van de concentratie.

Het werkboek bevat informatie over de activiteiten en oefeningen van die week, evenals tips en opdrachten om de mindset te krijgen en handhaven voor het behouden van een gezonde levensstijl. Ook kan je in het werkboek bijhouden welke gevoelens en ervaringen belangrijk zijn voor het moment.

Voordelen van het programma:

  • Vermindering van stress en overspanningsklachten
  • Verbetering van de concentratie
  • Verbetering van de fysieke conditie
  • Verbetering van de mentale gezondheid
  • Het behouden van een gezonde levensstijl

Ons team bestaat uit professionele trainers/hulpverleners en therapeuten die u zullen begeleiden tijdens het programma. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent in ons programma en dat het u helpt bij het verminderen van uw overspanningsklachten.

Bij vragen over het programma neem gerust contact met ons op.

overspaningsklachten