Waarom EZ Healthcare:

Maak kennis met de EZ Healthcare coach. Mijn naam is Pim Braun ( Mr. Eazy) en mijn bouwjaar is 1990, in 2011 ben ik afgestudeerd aan de Sport Academi Koning Willem 1 in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf dat moment was het doel om anderen te helpen persoonlijke doelen te behalen op gezondheidsgebied. De interesse om mensen te helpen van hun medische klachten af te komen was in deze periode sterk aanwezig. Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om door te studeren bij Avans Hogeschool in Breda waar ik de opleiding Fysiotherapie genoot. In 2015 heb ik deze bachelor opleiding afgerond en ben ik begonnen in het werkveld als fulltime Fysiotherapeut.

In 2016 zijn wij gestart met het traject Fit & Sterk wat later EZ Healthcare is geworden. Wij zijn ons gaan ontwikkelen door de vraag van Sprong College Deurne om een traject in te richten waarbij geestelijke en lichamelijke ontwikkeling centraal staan.

Begin 2020 heb ik de cursus Leefstijlcoach afgerond omdat in deze periode preventie toch steeds interessanter werd voor mij als gezondheidsprofessional. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Wie ben ik?

Ik wordt blij van: lekker eten, koken, sporten en bewegen, genieten van een mooie dag buiten, samen zijn met vrienden, afspreken met familie en motor rijden. Nieuwe dingen ontdekken zoals bijvoorbeeld met de EZ game app. Ik geniet hier allemaal van met Daniëlle (mijn vrouw). Wij wonen op een boot genaamd Nora, samen brengen wij veel tijd door op ons bootje.

Als EZ Healthcare coach vind ik dat je het beste voorbeeld moet geven. Begin van het jaar 2022 hebben wij ons voorgenomen om 12 maanden geen alcohol te drinken. Dat gaat ons zeker lukken! Ik heb lange tijd gerookt maar ook hier ben ik intussen 5 jaar mee gestopt.

Besteed wat meer aandacht aan jouw eigen ik. Je zult merken dat je jezelf stukje bij beetje veel fijner gaat voelen.

We werken samen met gemotiveerde en professionele instructeurs. Ze verzorgen de volgende lessen: mediatie, dansles, kravmaga, kickboksen, ijsbaden, samenwerkingsspelen, opkomen voor jezelf, omgaan met een beperking en andere lessen voor het project.