EZ Selfcare is ontstaan omdat ik echt het gevoel had dat ik vast zat in mijn leven.

Wij helpen jou het leven van je dromen te leven in 2 stappen:


STAP 1:

Test HIER GRATIS waar jij op dit moment staat zodat wij jou goed kunnen adviseren.


STAP 2:

Kortom, het opschrijven van je doelen in EZ workbook kan je helpen om meer duidelijkheid, motivatie en verantwoordelijkheid te creëren, en het gaat je helpen bij het creëren van een actieplan en het bijhouden van je voortgang!


Opschrijven van jouw doel in één van onze boeken heeft verschillende voordelen:

slide 1
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
  1. Het zorgt voor meer duidelijkheid en focus: Door je doelen op te schrijven, word je gedwongen om ze concreet en specifiek te formuleren. Dit zorgt voor meer duidelijkheid en focus in je gedachten en helpt je om je te concentreren op wat echt belangrijk is.
  2. Het verhoogt de motivatie: Wanneer je je doelen opschrijft, maak je ze visueel en tastbaar. Dit kan je motivatie verhogen omdat het je helpt om je doelen duidelijker voor ogen te houden en je eraan te herinneren waar je naartoe wilt.
  3. Het helpt bij het creëren van een actieplan: Door je doelen op te schrijven, kun je ook nadenken over de stappen die je moet nemen om ze te bereiken. Dit helpt je bij het creëren van een actieplan en het bepalen van concrete stappen die je kunt nemen om je doelen te realiseren.
  4. Het zorgt voor meer verantwoordelijkheid: Als je je doelen opschrijft, ben je meer geneigd om jezelf verantwoordelijk te houden voor het bereiken van deze doelen. Het wordt dan een stuk lastiger om ze te negeren of uit te stellen.
  5. Het is een hulpmiddel om je voortgang bij te houden: Door je doelen op te schrijven, kun je ook je voortgang bijhouden en evalueren hoe ver je bent gekomen. Dit kan je helpen om te bepalen of je op schema ligt en waar je eventueel bij moet sturen.


Volg ons ook op Instagram!