Geen uitweg meer: Hoe ik mijn weg weer vond

Geen uitweg meer ik moest erdoorheen: maar dit is hoe ik mijn weg weer vond… Door een eenzijdig motor-ongeluk werd van de motor geworpen en scheurde de banden van mij schouder af. Tijdens mijn herstelperiode was er ruimte voor zelfreflectie.

Ik begon na te denken over mijn passies, interesses en langetermijndoelen. Wat bracht me vreugde voordat dit voorval plaatsvond? Dit proces van nadenken hielp me om te begrijpen wat ik werkelijk wilde nastreven.

Het identificeren van nieuwe doelen werd een belangrijke stap voorwaarts. Deze doelen varieerden van persoonlijke prestaties tot het versterken van mijn relaties en het verkennen van nieuwe ervaringen. Het werd duidelijk welke mensen in mijn leven echt van belang zijn en ik koesterde bewust die connecties.

Na een paar weken herstel besloten we een langere reis te boeken naar Nieuw-Zeeland 12 maanden na de val gingen we eindelijk, dit is de reis van ons leven! Om na een aantal geweldige weken terug te komen in een Lockdown. Angst en ultieme paniek regeerde de weken daarna. Wederom een tijd om te kijken naar wie je bent en waar je voor staat…

Ik heb waardevolle lessen geleerd over mezelf in deze tijd. Deze moeilijke periode heeft me veerkrachtiger gemaakt en heeft me in staat gesteld om positieve veranderingen in mijn leven aan te brengen. Het was een proces van stap voor stap vooruitgaan, waarbij ik kleine successen vierde om mijn vooruitgang te markeren.

Dankbaarheid cultiveren was eveneens essentieel. Door me te richten op de positieve aspecten in mijn leven, kon ik een positievere levenshouding ontwikkelen. Tegelijkertijd ben ik begonnen met het verkennen van nieuwe interesses, wat me heeft geholpen om mezelf opnieuw uit te vinden en nieuwe passies te ontdekken.

Deze reis van herstel en groei is geen rechtlijnig pad geweest, maar eerder een reeks van ups en downs. Ik heb geleerd geduldig met mezelf te zijn en goed voor mijn eigen welzijn te zorgen tijdens dit proces.

Door mijn ervaring als Fysiotherapeut, personal trainer en Leefstijlcoach gecombineerd, samen met de dingen die nog meer op mijn pad zijn gekomen. Heb ik een aantal hulpmiddelen uitgegeven die mij ook hebben geholpen deze moeilijke tijd door te komen! Zit jij in een moeilijke tijd? Zie jij geen uitweg meer: ontdek dan hoe ik mijn weg weer vond en hoe jij jouw weg naar geluk weer zult vinden!

Koop het EZ Selfcare hier.

Geen uitweg meer: Hoe ik mijn weg weer vond