Het traject voor gezonde scholen!

Als u het idee heeft dat uw school ruimte heeft om gezonder te worden, dan biedt het traject voor gezonde scholen een uitstekende oplossing. Als gezondheidsprofessional streven wij naar een gezonde toekomst voor alle leerlingen en het is belangrijk dat wij samen met de school er alles aan doen om hen hierin te ondersteunen. EZ Healthcare biedt hierin ondersteuning door middel van een uitgebreid pakket aan diensten en tools. Hiermee kun je als school jouw gezondheidsbeleid op een effectieve en efficiënte manier uitvoeren.

Onze aanpak omvat onder andere thematieken als; gezonde voeding, regelmatige beweging, mentale gezondheid en roken- en alcoholpreventie. Hierbij werken we samen met de school, leerlingen en ouders om de leerlingen de best mogelijke gezondheid te bieden.

Onze service is gericht op het verbeteren van de gezondheid van de leerlingen en het bevorderen van een gezonde leefstijl. Dit doen we door het aanbieden van workshops, trainingen en begeleiding voor zowel leerlingen als docenten. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om onze kennis en ervaring te delen met andere scholen en instellingen.

Het programma voor gezonde onderwijsinstellingen

Met EZ Healthcare kun je zorgen voor een gezonde schoolcultuur, waarin gezondheid een belangrijk onderdeel is van het onderwijs. Laat de toekomst van jouw leerlingen een gezonde en gelukkige toekomst zijn!

Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvend gesprek met onze coaches van EZ Healthcare en maak gebruik van onze expertise voor het traject voor gezonde scholen!

Wat kan jouw school zelf doen?

Er zijn verschillende manieren waarop een school leerlingen gezonder kan laten worden, enkele voorbeelden zijn:

  1. Gezonde voeding: Biedt gezonde en uitgebalanceerde maaltijden aan en zet aan tot gezonde snackkeuzes.
  2. Beweging: Encourage regelmatige fysieke activiteiten, zoals pauzes tussen de lessen of sportactiviteiten na schooltijd.
  3. Mentale gezondheid: Zorg voor een veilige en ondersteunende leeromgeving en bied hulp aan leerlingen die mentale gezondheidsproblemen hebben.
  4. Preventie van roken en alcoholgebruik: Voer programma’s uit om leerlingen te informeren over de gevaren van roken en alcoholgebruik en om hen te begeleiden bij een gezonde leefstijl.
  5. Educatie: Integreer onderwerpen als gezonde voeding, beweging en mentale gezondheid in het curriculum en bied leerlingen de kans om meer te leren over gezondheid en wellness.
  6. Samenwerking: Werk samen met ouders en de gemeenschap om gezondheidsinitiatieven te ondersteunen en de gezondheid van leerlingen te verbeteren.

Het is belangrijk dat scholen een gezonde en veilige leeromgeving creëren waarin leerlingen kunnen groeien en bloeien, kies dus voor het traject voor gezonde scholen.

Hoe verder?

We hopen dat u enthousiast bent geworden over de mogelijkheden die EZ Healthcare biedt om leerlingen gezonder te laten worden. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van gezonde scholen, kunnen we u de best mogelijke ondersteuning bieden.

Door contact met ons op te nemen, kunt u direct profiteren van onze kennis en ervaring. Onze deskundige teamleden staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw doelen voor een gezonde school. Samen kunnen we de gezondheid van de leerlingen verbeteren en hen voorbereiden op een gezonde en gelukkige toekomst.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord en helpen u graag verder!