Welkom bij onze exclusieve Massage Gun Workshop, die plaatsvindt op 30 oktober 2024 om 19:00 uur. Tijdens deze interactieve sessie leer je alles over het gebruik van een massage gun, inclusief de theorie achter triggerpoints en effectieve massage technieken. Of je nu nieuw bent in de wereld van massageguns of je vaardigheden wilt verfijnen, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktijkervaring.

Op deze pagina vind je drie opties om je deelname aan te passen aan jouw behoeften:

  1. Massagegun – Kies deze optie als je alleen geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een massagegun.
  2. Massagegun Workshop + Massagegun – Selecteer deze optie als je zowel de workshop wilt bijwonen als een massagegun wilt ontvangen.
  3. Workshop zonder Massagegun – Deze optie is voor degenen die al een massagegun hebben en alleen de workshop willen bijwonen.

Tijdens de workshop behandelen we een breed scala aan onderwerpen, waaronder de juiste techniek om blessures te voorkomen en de meest effectieve manieren om spierpijn en spanning te verlichten. We zullen ook tijd besteden aan het oefenen van de technieken op jezelf en op een partner, zodat je met vertrouwen de massagegun kunt gebruiken in je dagelijkse routine.

Onze ervaren instructeurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden door elke stap van het proces. Of je nu een sporter bent die sneller wil herstellen of iemand die op zoek is naar verlichting van chronische pijn, deze workshop biedt de tools en kennis die je nodig hebt om optimaal van je massagegun te profiteren.

Wat hebben de deelnemers nodig?

  • Comfortabele kleding: Draag kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen en die toegang geeft tot de gebieden die je wilt masseren.
  • Massagegun (indien je die al hebt): Als je de workshop zonder massagegun hebt geboekt, breng dan je eigen massagegun mee.
  • Waterfles: Blijf gehydrateerd tijdens de sessie.
  • Notitieboekje en pen: Voor het maken van aantekeningen over de technieken en tips die je leert.
  • Handdoek: Voor comfort en hygiëne tijdens het gebruik van de massagegun.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen de voordelen van massagegun therapie te ontdekken!