Project EZ:

Als EZ Healthcare is onze missie om het bewustzijn van gezondheid en welzijn te vergroten door middel van activiteiten, educatie en voorlichting. We willen de jeugd van vandaag helpen bij het begrijpen van hun eigen lichaam en het belang van fysieke activiteit en sociale vaardigheden. Door studenten van de scholen van de toekomst te onderwijzen, hopen we een basis te leggen voor een gezondere toekomst. Project EZ is een traject van meerdere weken waarbij workshops worden gegeven door onze professionals op scholen en instellingen.

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Het effect:

Een mooi voorbeeld van het effect van het traject is dat we vaak horen van leerlingen dat ze eigenlijk niet wisten dat ze goed waren in een bepaalde sport zoals Yoga en zelfverdediging. Maar ook horen we dat leerlingen soms gebruik maken van deze disciplines buiten school om! Naast deze sporten zijn ook, grenzen aangeven, samenwerken, bewegen op muziek, houding en beweging onderdelen die we meenemen in het traject.

Boekjes

Door gebruik van onze bewezen effectieve werkboekjes gaan we een proces aan waarbij de deelnemer inzicht krijgt in eigen handelen, ook eventuele beperkende overtuigingen om verder te komen in het behalen van zijn of haar doel komen hierbij naar boven. De boekjes bieden motivatie om richting te bepalen en door te zetten om naar jouw doel toe te werken. Want wat willen de deelnemers van tegenwoordig nu echt?


slide 1
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Heeft de jeugd van de toekomst vertrouwen in eigen lichaam?

Vertrouwen hebben in je lichaam is essentieel voor een gezonde en gelukkige levensstijl. Het gaat erom dat je leert luisteren naar de signalen die je lichaam geeft en hierop vertrouwt. Wanneer je vertrouwen hebt in je lichaam, kan dit leiden tot een betere fysieke gezondheid, meer energie en een beter gevoel van eigenwaarde.

Meer informatie over de trajecten zoals project EZ?


Wij werken samen met:

IVOD Sprong college
IVOD-logo_sprong
loge_pvjl_blauw
previous arrow
next arrow

Kijk ook eens op: youtube