Project EZ: Investeer in een Gezonde en Veerkrachtige Werkomgeving

Bij EZ Healthcare koesteren we de overtuiging dat een gezonde en welzijnsgerichte benadering een positieve impact heeft op de productiviteit en het geluk van medewerkers. Onze missie is om bedrijven te ondersteunen bij het vergroten van het bewustzijn van gezondheid en welzijn onder hun teams, en Project EZ biedt hiervoor een krachtig traject.

Wat Houdt Project EZ In?

  • Professionele Workshops: Onze deskundige professionals verzorgen meerweekse workshops die gericht zijn op het vergroten van gezondheidsbewustzijn en het bevorderen van fysieke en sociale vaardigheden.
  • Basis Leggen voor een Gezondere Toekomst: Door werknemers te onderwijzen over hun eigen lichaam en het belang van fysieke activiteit, creëren we een fundament voor een gezondere en veerkrachtige toekomst.


Boost de Gezondheid en Productiviteit met Onze Krachtige Workshops!

Bij EZ Healthcare zorgen onze hoogopgeleide professionals voor impactvolle workshops, verspreid over meerdere weken. Ontdek hoe wij met focus op gezondheidsbewustzijn en het aanscherpen van fysieke en sociale vaardigheden een stevig fundament leggen voor een gezondere en veerkrachtige toekomst.

Waarom Kiezen voor Onze Professionele Workshops?

  • Deskundige Begeleiding: Laat je leiden door onze ervaren professionals die een diepgaande kennis hebben op het gebied van gezondheid en welzijn.

Het Meetbare Effect:

  • Ontdekken van Talenten: Medewerkers kunnen nieuwe passies en vaardigheden ontdekken, zoals yoga en zelfverdediging, waardoor ze niet alleen binnen de bedrijfsomgeving, maar ook daarbuiten groeien.
  • Teamvaardigheden Ontwikkelen: Grenzen aangeven, samenwerken en bewegen op muziek zijn essentiële elementen die worden aangeraakt in het traject, waardoor teamcohesie wordt versterkt.

De Rol van Onze Effectieve Boekjes:

  • Persoonlijke Groei en Motivatie: Via bewezen effectieve werkboekjes stimuleren we deelnemers om inzicht te krijgen in hun handelen en eventuele beperkende overtuigingen te overwinnen. De boekjes bieden de motivatie om doelen te stellen en door te zetten.

Neem CONTACT met ons op en ontdek hoe Project EZ kan bijdragen aan een gezonde, veerkrachtige en productieve werkomgeving voor jouw bedrijf. Investeren in welzijn is investeren in de toekomst van jouw organisatie!


slide 1
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow


Wij werken samen met:

IVOD Sprong college
IVOD-logo_sprong
loge_pvjl_blauw
previous arrow
next arrow

Kijk ook eens op: youtube